Trött...

Igår var det fest/födelsedagsfest  i Svalöv hos Mattias för honom och Linn. Trevligt var det. :)
Trött som attans idag däremot. Där var en semla kvar från igår så det tackade jag för och tog emot. Har bestämt mig för att söka till sundsgården så ska kolla upp lite om ansökningsprovet och så nu. Och så ska jag skjuta upp mattetentamen, är bara på geometri kapitlet (tre kapitel kvar, blää!)

Trevlig helg.

Måndag...



Godkväll allihopa! Ungefär så här dessa två herrar, från Nightwish känner jag mig ikväll (inte för att jag känner mig som en man men haha.)
Hade sånglektion idag och det gick bra faktiskt xD Annars har jag bara suttit mig och roat mig med matten resten av dagen, tjoho!
Var hos Becka i lördags som sagt och lägenheten var superfin. Vi hade tänkt ta en bar runda men eh, det blev inte så. Jag var så sjukt trött så det inte var sant. Jag börjar ta mig tusan bli gammal. Illa illa illa...
Och tusan vad det snöade också, vi halkade runt som två halkiga hönor mer eller mindre. Hemskt väder är det verkligen, det var mer eller mindre ett hallelujah moment när solen sken idag.

Fest på fredag, vilket ska bli najs. Min mormor och mamma ska till helsingör på fredag och handla, så jag hade tänkt hanka på där (inte tjugo än ju, grrrr!)

Godafton ;)

Sådärja, nu kan jag äntligen slå mig till ro. Har arbetat (hör och häpna!) lite grann idag. Jag sjöng på två begravningar idag eftersom hon som brukar sjunga var sjuk. Så tjänade en liten slant på det, ska bara fylla i pappret från skatteverket om jämkning. De får ju inte ta mina pengar :/.
Så efter det var jag hemma efter 3, försökte avsluta lite av min loggbok till kursen i Lund och sen tränade jag lite. Nu har jag ätit och ska bara slappa sen, vilket jag faktiskt förtjänar enligt min åsikt xD

Imorgon är det kör övning, vi får se hur det avlöper med tanke på förra helgens kalabalik och dåliga stämning. Sen ska jag träffa Becka på kvällen, vilket ska bli kul, var ett tag sen vi träffades nu :/ man har allt för mycket att göra som sagt. Ska se hennes och Andrews nya lägenhet i allafall. :)
 
Tittade in på HM:s hemsida och funderade på om jag ville köpa något. Tyvärr var det mesta som jag ville ha redan slut. Den blå klänningen var borta och den gröna klänningen också :( Attans att andra människor är smarta och köper sina sommarkläder i februari månad xD



Så nu får det antagligen bli kjolen längst till vänster (som känns så jag! Längtar bara till i maj då jag kommer springa runt i Lund i pumps, solglasögon och med längre blont hår ;)
eller den lila eller rosa klänningen. Den blå som jag ville ha är näst längst till vänster. :(

Its sunday, I'm in love

Suck... såg precis på Anna och Kungen. Jag tror att det nog är en av de allra finaste filmer som finns. Jag har sett den så många gånger, men likväl börjar jag alltid tjuta som en liten tjej när jag ser den. Kungen och Annas relation är bara... vacker mer eller mindre. Trevlig fortsatt söndag allihopa. Nu ska jag titta på Gossip Girl innan middagen, har inte sett veckans avsnitt ännu.


Madame!



Sista bilden för idag, för nu ska jag äta lite lunch innan jag hugger in på matteboken ;) Det är bara en parfymreklam det här men jag blir så glad när jag tittar på den. Blir sugen på att åka till Frankrike direkt. Underbart att bli kallad madame och madamemoiselle osv. Mkt trevligt uppförande till skillnad från här där vi bara säger: Öhhh... duuuu där! Ungefär :P

Bild från denna månadens Glamour. Ut och köp!

Chanel byxdress :)



Om jag hade haft pengar hade jag definitivt köpt denna byxdressen, den är verkligen supersnygg! Är skeptisk till byxdress överlag men denna är en som man kan ha någonting under, så att man inte behöver sitta halvnäck på toa :P

Bild från månadens Glamour.

Ola la...



Haha, kollade i min systers glamour. Bondage var visst populärt på visningarna. Däremot kan man undra  vilka de tänkt som konsumenter av dessa kläder? xD

Sun is shining . :)

Godmorgon allihopa! Ytterligare en dag i mitt nya hälsosamma liv (eller första veckan i det haha). Jag var ju sjuk i julas men nu är det dags att ta upp träningen igen. Så hej och hå, precis hemkommen från morgonpromenaden. Jag måste ladda upp med muskler inför Linns födelsedag. Vi skulle kanske till hbg, vilket ska bli kul eftersom det var ett tag sen man festade där (senast nyår, fast det var bara halvfest :P)

Jaja, idag blir det att räkna matte nu på förmiddagen, sedan tänkte jag se på James Bond i Åskbollen. Vad som händer ikväll får vi se :) Lite sugen på att hitta på något.

Är minsann lite sugen på att delta i detta :D En hel garderob kan man ju knappast tacka nej till ;D  - Galmour stiletto run. Jag är lite sugen på detta också. Vem tackar nej till en gratis garderob?         Visserligen är jag superdålig på att springa i högklackat, men hade varit kul att pröva på ändå.

Chanels visning :)



Chanels visning för sommaren 2009 var verkligen tre bien. Supersnygga kläder som man bara vågar drömma om. Suck :/
Däremot tycker jag som alltid bäst om dräkterna och de svart vita kläderna. Vissa saker i de andra materialen var inte lika fina tyckte jag och ganska oanvändbara. Det andra illa är modellerna som var alltför smala.

http://www.youtube.com/watch?v=Tsaiss1ORVc -  Del två. Det bästa kommer från mitten ungefär. Modellen 4:49 ser superrolig ut i ansiktet. Fast klänningen är underbar.

http://www.youtube.com/watch?v=hs_qHsUBzeA&feature=related - Guccis show var också bra. Tyckte bara om andra delen dock. Gillar det rockiga stuket på kläderna. Tyckte också om några av de böljande långklänningarna.

Lite sent ut kanske med detta men sån är jag ;)

Sådärja...

Håller på och försöker lära mig att fixa till min blogg. Däremot är det superskumt att uppdateringarna funkar på internet men inte på firefox. Där ser det ut som det inte hänt något. Verkligen jättemysko. Jaja ;D Nu har jag försökt själv. Men annars, bloggdrottningen Becka kan du vara snäll att hjälpa mig ändå? :D Har varit riktigt duktig idag förresten, har pluggat, tränat OCH gått på promenad. Oj oj oj indeed. Nu blir det att käka glass och mysa framför TV:n :)

RSS 2.0