Crazy frog

Här är min och Beckas video av crazy frog. :)


Grävt i musikhyllan

Jepp, har kollat i min musiksamling och har hittat en hel del intressant musik som sagt. xD När jag var typ 15 brukade jag gå omkring och lyssna på fronda och annat... typ "Hej Håå" med Kamphundar. xD Jag ser att jag har tampongtomtarna på en skiva också, vilket ska bli mycket intressant att lyssna på nu :OPink Dress

Detta är typ denna klänning jag varit ute efter ett tag. Vill bara ha en riktigt kul festklänning. Dock går detta inte riktigt då denna från L´Wren Scott kostar cirka 25 000 kronor. Inte ens om jag haft pengarna hade jag köpt den. Den är inte ens i till häften rent silke! Jag hoppas verkligen att ägaren till designer märket donerar pengarna till välgörenhet. Betvivlar det dock ;) Suck, fin är den fortfarande däremot :(http://www.kirnazabete.com/clothes/dresses/night/jacquard-strapless-dress

Fashionista

Som de flesta också vet är jag tokig i allt som har med kläder att göra. Innan brukade jag spendera hur mycket tid som helst på en sajt som heter polyvore.com. Där kan man nämligen själv skapa små egna "sets".

Riktigt kul med tanke på att domänen har hur många bilder som helst och saker man kan använda. Vissa använder inte ens kläderna utan skapar mer konstverks liknande skapelser. Inspirerande och jättekul. Prova om ni har nån tid över nån dag. Idag gjorde jag ett nytt set eftersom jag inte direkt kunnat gå nånstans med foten xD Jag älskar de rosa skorna!! <3
Don't it mean I love you?
Don't it mean I love you? by onewiththewaves - is back! featuring Stella McCartney bags

Items in this set:
Draped cutout T-shirt, $185
Fuschia VV Suede Tie Front Peep Toe Platform Shoes - Footwear -..., 30 GBP
Chain-embellished faux leather bag, $1,395
Glass pearl-embellished silver necklace, $145
Tarina Tarantino - Crystallized Electric Butterfly Stretch Ring..., $85Friday ;)

Äntligen fredag som sagt och denna låten passar utmärkt till fest :) Dock som de flesta nog vet nog är jag inte riktigt kapabel till att festa just nu (vrickat fossingen). Men imorgon ska det göras ett försök iaf till utgång ;) Min fot är redan mycket mindre svullen, men inte riktigt redo för att sättas i ett par högklackade om man säger så ;)
Men man kan alltid sitta och lyssna på fest musik iaf. Så jag sitter här nu och hittar på dansteg till den nya fantastiska dansen som heter kryck dansen också :D
Jag funderar på att göra ett försök att bestiga trappan. Har min mobil däruppe nämligen och har inte kollat den på hela dagen :/ Det är för jobbigt att gå upp och ner xD
BondgårdenIgår var jag och Rebecka hos hennes mamma som bor i Örkellljunga på en bondgård. Där sprang vi runt på höbalarna och i leran, tittade på kor, och tog foton. Dock får ni inte se dem här. Det visas bara för mina vänner på fb. Sorrry ;) Kul hade vi iaf och gjorde en massa roliga videoklipp på vägen hem (tycker vi iaf!!!) Alltid trevligt med söndagsutflykter.

Te amo

Har spelat denna hur mycket som helst de senaste dagarna. Riktigt bra låt om jag får säga det själv. Visserligen handlar den om en annan kvinna som blir kär i henne och jag kan ju inte direkt relatera till det själv ;) men jag tycker ibland att när man hör musiken är det som att man skapar en egen historia av texten som man kan relatera till. I detta fallet blir det att hon sjunger om en man och det kan jag onekligen relatera till haha!

 


Tonight is gonna be a good night...

Det känner jag på mig :) Ikväll blir det fest för hela slanten. Först tycho och sen tages antar jag :) Ska bli riktigt kul. Får hoppas där är några snyggingar ute ;)

Ciao  :)


I'm a freak bitch baby.

You're really ugly and you have a disease, I still wanted you though because you were cheap.
However I no longer want you, I no longer need you.
You and me could need a better man." - HAHA!!


Ååååh, längtar tills vi ska starta med musiken!! :D Jag och B ska göra en parodi på Gagas Bad romance. Sen kommer Katy Perry "Hot 'n Cold". Hennes pappa ska fixa cubase till oss, och sen är det bara att börja. Vi är så himla flitiga alltså. Nu är jag också helt inskriven på arbetsförmedligen :)Dags igen?

Länge sen man uppdaterade här. Massa saker har hänt på sista tiden verkligen. Jag och Becka håller på med en evil master plan. ;) Idag ska vi fortsätta med lite av den. Annars så ska vi nog fota oss för vi ska göra reklam för brottningen. :) Fullt upp som sagt.
Igår var det lite party, och vi drog ner till Tages och Tycho. Rätt kul och nyktert för en gångs skull. ;D Massa dansande och man fick en efterhängsen beundrare efter sig också :P rätt söt men ack så full :P Inte särskilt attraktivt.


RSS 2.0