Fridhem intagningsprov...

Jaja, nu sitter man här hemma då efter en lång dag i svalöv efter intagningsprov till Teaterlinjen. 
          Man åkte dit så att man var där efter 8 och skrev in sig och fick sitt nummer. Hade samling plus uppvärmning och sen blev det att vänta tills man blev uppropad och tagen till juryn.
          De var väldigt trevliga och intresserade av att höra vad man framträdde med. Ingen kylig jury här inte! 
          Och sen blev det till att vänta i fyra timmar, vi åt bland annat lunch imellan. Sedan kom de med svaren fem över två och tejpade upp listorna på dörren om vilka som gått vidare. Mer än 35 minuter föresenat för de hade lovat att svaren skulle komma senast halv två, det måste ju innebära att de haft svårare beslut än vanligt. För de sa att de brukar komma till klockan halv två. Så det är ju alltid en tröst (Nej, jag gick inte vidare).
           Men blev jag besviken? Nej, inte särskilt. Jag hade inga särskilda förhoppningar och det var nog lika bra. Jag hade ingen brinnande lust heller kände jag (inget, Åh jag måste in på Fridhem!!!). Utan det kändes rätt lugnt fast jag hade självklart inte tackat nej te att komma in om jag kunnat.
            Däremot så gick Iskra från min klass vidare, till det andra provet som sagt. Jag hoppas att det går bra. 
           Men de tar som sagt bara emot cirka 25 från denna omgången, och vi var 90 st ändå, så det är rätt tuff konkurrens. 
            Jag upptäckte på bussen hem också att jag inte var säker på om teater var rätt för mig heller. Jag upptäckte att jag verkligen heller vill göra något med musik. Jag går se hur det går på tisdag då det är inträdesprov på Sundsgården, går det inte så vet jag att detta inte är något för mig kanske. 
              Jag har hört folk som tycker att jag är duktig, men det känns inte alltid bra. Med teater får jag alltid kämpa i motvind känns det. Med sången går det mycket bättre.
               Jaja, ha dt gött nu ska jag äta middag :)

Snart kommer det bära av till Polen...

Yeees, snart ska jag och mina päron åka och fixa pass. Vi ska ju te polen i sommar... kommer bli seriös shopping har jag en känsla av  ;D Man får ju passa på när det är billigt omkring en :D Hm, alkohol tror jag är rätt billigt också... Najs!!! ;P

Skulle fixa mackor innan och osthyvlen hyvlade av en bit av min tumnagel :P tur nog så var det allra understa kvar! så man slipper den konstiga känslan av tomhet... och att det gör ont. Jag tyckte det var nåt som måste vara bra eftersom jag inte fick ont. Fast jag trodde i ett litet underbart ögonblick att jag kanske hade förlorat sinnet för smärta.. men ack nej!

Inträdesprovet till Fridhem närmar sig. Hoppas bara att jag får sova nu i natt. I natt sov jag ingenting för det var så jäkla varmt. Men men kriminologin är klar nu i alla fall, skrev klar reflektionen på Knutpunkten i väntan på bussen. :D

Underbara söndag...

Finns det egentligen något bättre än en söndag? Idag har man kunnat vila ut och göra vad man vill. Har också tränat på mina monologer inför antagningsprovet till Fridhem (teaterfolkhögskola) på onsdag. Jag är väldigt nervös, men det ska bli skönt när det är över. Då kommer jag vara stolt över att jag gjort och vågade göra det i alla fall. Vi får se hur det går :)

Nu har jag äntligen beställt min nya bikini från H&M, det är najs1

Jaja, ha dt gött  :)

Bland snuskgubbar och sandkorn

Det här är det första inlägget då med andra ord.
        Idag var jag och Rebecka vid halvmånen i Landskrona (L.A) och badade. Solen gassade, fåglarna kvittrade etc etc.
        Vi hade det lugnt och skönt där vi låg under vattentornet tills vi upptäckte att mannen som vi suttit bredvid innan tidigare på dagen nu stod och glodde på oss och hade handen på ett suspekt ställe. Vi glodde tillbaka men han verkade inte fatta vinken. Det tog cirka fem minuter tills han stack därifrån till vår lättnad. 
         Man har sagt det innan men det är värt att säga det igen. Landskrona är verkligen fyllt med märkliga människor.
         Huden klarade sig idag också, för jag var intelligent nog att smörja in mig. ;D Inte alltid det händer som sagt. 
       

image1 

Kramis

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0