Vem sa vad? Vet ni vad jag har hört? Det är dem där!

Denna låten stämmer väldigt mycket bra in på gårdagen på Akro. Rätt kul med allt gossip för ingen vet nånting om något, trots att de tror det som vanligt! :D Så typiskt landskrona! ^^ Festen slutade på Lok stallet och sen hos Pierre. Helt okej kväll :) Fast fredags ägde mer ;)

 


Lillsnoppens ursprung


It's OK to be gay :)


Åh, då är det äntligen fredag. Vad är bättre än att fira in denna dag med en rolig sång? :) Vad händer för er idag då? Fest eller fredsmys? Själv blir det party här i Landskrona.Before bed


Jag vet inte hur det är med er här, men jag tycker faktiskt att skor kan vara vackra. Riktiga konstverk. Visserligen är dessa svindyra, men man kan väl alltid drömma eller hur? ;)


Nu är jag snart dock på väg mot sängen. Måste ju få min skönhetsömn inför helgen. För vad händer då? Jodå, parteh ;)Nu gick jag med i Nudge också som är ett bra program om man vill ha fler besökare på bloggen. Så klicka på länken om ni också vill ha det :) Då blir ni typ "kompis" med mig där, och det är bra för dig och bra för mig ;)
http://nudge.se/nudgeitupp/index.php?action=signup&ref=jennycee

:O

Tja, tja bloggen xD Nyss kommit hem från skolan och malmöö. Rätt trött och rätt röd i ansiktet. Solen är så sjukt stark eller hur? Men vi ska inte klaga nu när det äntligen börjar bli varmt :) Fantastiskt fint väder är det iaf! Dock är jag så sugen på vattenmelon. Alltså jag skojar inte när jag säger att jag skulle kunna sluta äta godis helt om jag bara fick vattenmelon. SÅ gott är det.


Evil plans

Om du bara visste... hur skenet kan bedra.Nytt avsnitt :)


Uppletat och hittat

Nu har jag varit på det igen ;) Polyvore.com är bara en underbar sida. Ett klick iväg och man sitta och glo på underbara kläder, skor och accesorarer. Är inte tröjan med rosetten så söt? :O?


Filmandet fortsätter

Jag och B har börjat på en ny video serie. Jag tycker allt att ni ska kolla in den. Den är sjukt rolig :)


 
RSS 2.0